Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
165
Följare
40
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed
25 januari 2016

Inköp Handelsbanken A

Nu när det äntligen lyser lite grönt i bevakningslistan kunde jag unna mig att välja mellan flera olika alternativ. Vilken lyx! Maersk, SHB, SKF, Berkshire Hathaway och Ratos, såklart, är gröna på min lista. 

Ratos har jag köpt en hel del på sistone. SKF kan fortsätta ner ett tag till och blir det sänkt utdelning kanske? Maersk är en gigant jag måste lära mig mer om och Berkshire kan jag inte bestämma mig för om jag vill köpa eller inte. 

Valet föll på 68 Handelsbanken A-aktier för 101,80 kr/styck. Det känns som ett tryggt och bra val på sikt. 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)