Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
165
Följare
40
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed
18 maj 2016

Villkoren för Castellums nyemission

Nu är villkoren klara för Castellum nyemission med företrädelserätt som kommer att pågå mellan 26 maj och 7 juni. Det blir en teckningsrelation om 1:2 vilket innebär att vi befintliga aktieägare har företräde att teckna oss för en ny aktie per två befintliga aktier.

Teckningskursen blir 77 kr per aktie vilket innebär att jag med mina 170 aktier har rätt att teckna mig för 85 nyemitterade aktier och då får betala 6545 kr för dem.

Jag ser det som ett bra tillfälle att utöka mitt innehav i Castellum och kommer att teckna mig för de nya aktierna.

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)