Didrikfinans
Likes
86
Antal inlägg
165
Följare
40
Medaljer
0
Om användaren
Mitt första mål är helt enkelt att spara ihop till en aktieportfölj värd en miljon. Jag vill se att jag kan, hur lång tid det tar och lära mig mycket på vägen. Målet är att göra det på tio år. Vad som händer efter det vet jag inte. Kanske kommer jag använda utdelningen till att betala familjens semestrar framöver, och för att förgylla vardagen. Jag känner inte heller någon stress utan lever gott under tiden men väljer bort onödig konsumtion. Jag kommer att skriva inlägg om aktier och min portfölj som varvas med privatekonomi, sparande och allmänna funderingar kring dessa och andra privatekonomiska ämnen. Följ min resa mot målet och dela gärna med dig av dina egna ekonomitips och tankar. Vi ses!
Kontakt email

RSS

RSS feed
22 februari

Lite mycket just nu

Det är lite mycket för tillfället så bloggande går på sparlåga. Jag har nytt jobb sedan några veckor tillbaka och resten av tiden går åt till att hantera småbarnslivet och det tar på krafterna. Hoppas att skrivblockeringen är på övergående och att jag kan ta nya tag här snart. 

Tänker snart få till en månadsrapport i vanlig ordning och då även skriva lite om mina senast försäljningar och inköp. Tog bl.a. tag i tanken om att äga några FAANG-bolag och köpte för motsvarande 5% av portföljen. På 10 års sikt tror jag det kan bli riktigt bra men med betoning på tror.

På återseende.

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)