Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
608
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Att ha god utveckling av sitt innehaven för att skapa värde.

Trygghetssökande investering för att få sin avkastningen.

 

Gör en kunskapsöversikt över sitt innehav vad är det hen har i sin aktieportfölj.

Fler och fler placerar i en trygg nattsömn.

 

Det går att agera när det gäller sitt sätt att tänka när det kommer till pengar och investeringar. tydlig strategi, inriktning och fortsatt god utvecklingspotential. Genom ett ... att bidra till en fortsatt god utveckling av sitt innehaven för att skapa värde.

 

I dessa tider, när det är oroligt på världens finansmarknader minskar investerarna sin risk genom att lägga en större del av kapitalet i kassan, ett bankkonto, där risken kan anses vara som lägst. 

 

Det är ingen överdrift att påstå att säkerhet är ett område som kommer att utvecklas och växa vidare, och har mycket utvecklingspotential.

 

Det beror dels på en orolig omvärld men även på ett ökat globalt välstånd som gör att fler nu har råd att skydda sin familj och sina tillgångar. Efterfrågan på trygghetslösningar har bidragit till en stark kursutveckling för många bolag inom området.

 

Säkerhetstemat spänner över såväl produkter som sektorer och har dessutom flera kopplingar till FN:s globala hållbarhetsmål, där minskad dödlighet i trafiken nämns som en global målsättning. Cybersäkerhet, kontroll av gifter i textilier och kvalitetscertifieringar är andra områden. 

 

Sammantaget handlar det om en spännande mix av bolag som på sikt bidrar till ett säkrare samhälle, vilket i sin tur kanske underlättar för en god nattsömn.

 

Säkerhetstemat spänner över såväl enskilda produkter som hela sektorer. Den starka kursutvecklingen för många bolag inom områden väcker nu stort intresse hos analytiker.

 

Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder/aktier kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. 

 

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (29)

Taggar