Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Börsraset kom efter beskedet:

Börsraset kom efter beskedet:

Tyska fordonsjätten Volkswagen riskerar mångmiljardböter för att ha bluffat med utsläppsdata. Bolagets aktie har rasat och nu stoppar företaget försäljningen av dieselbilar i USA. Volkswagen stoppar försäljning i USA - Nyheter | SVT.se

Volkswagen rasade nära 20 procent under måndagen och hittills idag har aktien fortsatt att falla nära 5 procent. Oro över att skandalen ska påverka andra biltillverkare i Europa har fått aktierna i flera andra biltillverkare att tappa. BMW sjunker 1,3 procent, Daimler är ned 1,2 procent medan franska Peugeot tappat 3,3 procent.

 Vi räknar med en växande skandal och en ekonomisk inverkan, skriver Wolfgang Munchau på Twitter. Munchau är chef för Euro Intelligence och även kolumnist för Financial Times och Spiegel.Volkswagen-skandalen väntas sprida sig

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
ekonomisk trygghet's picture
211
356
53
0
ekonomisk trygghet

Undra hur Teslas aktie reagerar på detta, dom kan iaf inte fiffla med utsläppsdata ;)

Ekonomiblogg's picture
389
576
81
0
Ekonomiblogg

För en mån sen: Analytikern Adam Jones höjer sin riktkurs rejält för elbilstillverkaren Teslas Vi får se vad som händer aktiekursen.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar