Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Catella meddelar att det helägda dotterbolaget Catella Bank,

Catella meddelar att det helägda dotterbolaget Catella Bank, som är medlem i Visa Europe, har fått bekräftat att man genom sitt medlemskap kommer att få del av köpeskillingen för det tilltänkta förvärvet av Visa Inc. 

Visa Inc. meddelade den 2 november 2015 att bolaget har för avsikt att förvärva Visa Europe Limited. Förvärvet är dock villkorat av myndighetstillstånd. 

Transaktionen omfattar en köpeskilling som består av olika delar,kontant köpeskilling, preferensaktier i Visa Inc samt möjlig tilläggsköpeskilling. Dessa kommer att tillfalla medlemmarna i Visa Europe givet att transaktionen slutförs och utbetalas vid olika tidpunkter. 

Catella kommer under 2016, baserat på en preliminär beräkning av den kontanta köpeskillingen och preferensaktierna, att erhålla cirka 15 miljoner euro i kontant köpeskilling samt preferensaktier i Visa Inc värda cirka 5 miljoner euro. 

Det framgår av ett pressmeddelande.

trader3000's picture
215
216
64
0
trader3000


Fantastiskt, jag tror inte äns jag har värderat banken till någonting när jag har kommit fram till aktien borde stå i 27. Nu får man utdelning på 20 m euro, det här bolaget blir bara bättre och bättre. Ser fram emot en riktigt bra q4 och notering på huvudlistan under 2016!

Ekonomiblogg's picture
389
576
81
0
Ekonomiblogg


Bättre och bättre är så bra ord,,,,jag tror det blir ett bra 2016 år nu.Och det här med huvudlistan det är ju ett finrum för bolag.

zlaskarn's picture
239
359
24
1
zlaskarn

Grymt bra jobbat av Catella och kul. Hoppas uppvärderingen får lite ny luft under vingarna.

Ekonomiblogg's picture
389
576
81
0
Ekonomiblogg

zlaskarn: Grymt bra jobbat av Catella och kul. Hoppas uppvärderingen får lite ny luft under vingarna.

 

Ja precis zlaskarn du har så rätt.

Anonymous's picture
Anonymous (ej registrerad)

Spännande att följa Catella!

Ekonomiblogg's picture
389
576
81
0
Ekonomiblogg


Hej! 

Ja det blir spännande att att äga aktier i Catella nu. Det ser ju mycket bra ut för bolaget nu och i framtiden.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar