Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
607
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ekorrhjulet stannar upp för en stund:

Semester är njutningsfyllda stunder för öppet sinne.

Ekorrhjulet stannar upp för en stund nu är det semester äntligen tycker många.Som är en bra tid till att öppna sitt sjätte sinnet som alla har, men som vi sällan förmår utnyttja fullt ut.Det sägs att det är bra att stanna upp ibland men gud vad svårt! Att samla sig lite,reflektera över det som varit fundera låta tankarna fara fritt.

Vad har jag lärt mig eller vad var det jag missade. Men på något sätt så ramlar man ,jag in i vardagen igen i det där ekorrhjulet. Det där vanliga vardagen som inte rymmer någon tid till att reflektera.

Den som känner ett behov av att fundera över sina egna prioriteringar. Att göra som alla andra är inte svårt. Men människor som går mot strömmen tvingas fundera över sina livsval och hur de vill forma sin framtid. Och kanske upptäcker de att det är magiskt att vara människa, att vi alla har en fri vilja.

Det finns de som går från att vara i upplevelsen av att vara en förlorare till att uppleva sig själva som en vinnare. De åstadkommer detta genom att sätta klara och preciserade mål för sig själva och sina liv.

En del av dessa människor brukar knyta näven i fickan och bestämma sig för att börja spara och att investera pengar som dessa hårt förtjänade slantar som skall placeras i aktier eller,,,,det uppstår en öppning i livet för dem,att de börjar se på sitt liv från ett annat perspektiv. Nu lite klarare och att de nu även börjar ta ansvar för den rådande situationen.

Ibland verkar det som om vi först måste kapitulera inför faktum. Acceptera situationen så som den är,att släppa taget om alla våra ansträngningar av att försöka kontrollera våra liv och våra känslor med alkohol eller något annat som finns till hands. 

När vi släpper taget och stillar oss finns alltid en ny öppning som öppnar upp för nya möjligheter. Möjligheter som alltid funnits där men som vi kanske inte har sett och varit medvetna om.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (28)

Taggar