Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fastighetsbolaget Catena.

Catena säljer fastigheter i Solna till Fabege. Affären avser projektfastigheterna Stora Frösunda 2 och Haglund 2:2 och görs till ett fastighetsvärde om 1.450 miljoner kronor.  

Fastigheterna har en tomtareal om cirka 51.000 kvadratmeter och omfattar enligt den nya detaljplanen cirka 225.000 kvadratmeter byggrätt för boende och kommersiell användning.

Då Fabege är en stor ägare till Catena är transaktionen att anses som en närståendetransaktion, vilket innebär att affären är villkorad av ett beslut på extra bolagsstämma i Catena. Försäljningen sker till ett fastighetsvärde om 1.450 miljoner kronor, med preliminärt tillträde i juni 2015. Försäljningen tillför Catena ett initialt positivt resultat före skatt om cirka 100 miljoner kronor efter transaktionskostnader.  Aktien upp med 206 procent.                                    

Taggar (blogg): 
Ekonomiblogg's picture
389
595
81
0
Ekonomiblogg

Förlåt det ska vara aktien upp med 2,06 procent.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar