Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fick en inbjudan om solobligation med 8,75% i årsränta.

För några dagar sedan fick jag en inbjudan till teckning av obligationslån. 

 

Välkommen att investera i vår nya solobligation med 8,75% i årsränta. Teckningsperiod 5-20 februari.Där finansiell rådgivare är Avanza.

 

Solobligationer där kapitalet är öronmärkt för gröna investeringar, och detta för att investera i redan klara affärer.

 

Högt ställda solenergimål och ett starkt växande energibehov har gjort den Kinesiska marknaden för solenergi mycket attraktiv. Därför väljer SolTech Energys dotterbolag, Advanced SolTech nu att emittera en ny obligation ... Obligationslån 2018 SOLT 2 | SolTech Energy

 

 

Anonymous's picture
Palm (ej registrerad)

Hur tänker du kring erbjudandet?
Intressant att teckna, när börsen skakat lite?

Ekonomiblogg's picture
389
596
81
0
Ekonomiblogg

Hej Palm, och tack för ditt inlägg.

 

 

Jag tänker på att det blir en bra spridning i portföljen om jag går med här och teckna, minimera risken lite i sitt sparande. ”Nu när börsen är så skakig”.

 

Obligationerna kan tecknas i poster om lägst fyra (4) stycken och därefter i poster om en (1) obligation. Minsta insats är således 20 000 kronor.

 

Om obligationen skall läggas i en ISK-depå är det viktigt att betalningen går från samma depå. Kontrollera för säkerhets skull med din bank. 

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar