Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Inför skolstarten florerar det många tankar och känslor och ofta även pengar:

Så var det åter dags att rikta fokus på skolstarten för en förälder med barn.

Kläder, aktiviteter, ryggsäckar skolstarten blir för många en dyr historia.

Men så behöver det inte vara.Man kan handla på second hand eller byta kläder med andra, det finns många sätt att hålla kostnaderna nere.

Inför skolstarten florerar det många tankar och känslor och ofta även pengar. För en hel del barnfamiljer kan hösten bli kostsam. Det är mycket som kan behöva bytas ut barn växer ofta ur kläder under sommaren, de kanske behöver nya gympaskor och många har även aktiviteter som kostar pengar.

Man kan själv byta och sälja det som är urvuxet och på många ställen arrangeras det kläd och prylbytardagar.  En faktor som skrämmer upp kostnaderna tror jag är att vuxna gärna vill klä upp sina barn. För ett barn kan det vara häftigt att ärva en äldre kompis kläder eller cykel, medan en förälder kanske skäms.

Kanske handlar det om att peppa barnen med nya prylar, eller så är det bara det vanliga konsumerandet att folk tycker att det är roligt att köpa grejer.

Sparaförlivet's picture
149
177
16
0
Sparaförlivet

Själv väntar man snart sitt första barn och det är precis samma tankar där. Barn minns ofta inte vad de har haft på sig utan handlar mer om att tillfredställa föräldrarna.

Ekonomiblogg's picture
389
595
81
0
Ekonomiblogg


Grattis och lycka till då till att bli pappa.....

/Ekonomiblogg

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar