Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag får inspiration:

Hur får man inspiration? 

Gå ur vägen för dig själv och bli inspirerad! 

Sluta upp med att hindra din inspiration genom alla ursäkter som du hittar på. Tro i ditt hjärta att du har något viktigt att bidra med och handla sedan därefter, och du kan vara säker på att inspirationen kommer.

Jag får inspiration av det här: (Det har hänt på riktigt) Änkan: Det var en kvinna som blev ensam änka, hon ärvde efter sin man 200 000 kr. Han ville att hon skulle göra något bra av de pengar han lämnade efter sig. Kvinnan hade ett bra kontaktnät var med i en sy grupp som träffades en gång i vec.  

När hon var klar med begravningen, så tänker hon vad gör jag med det arv min älskade lämnade efter sig. Då kom hon på en tanke om aktiemarknaden att investera pengarna så blev det. Hon gick en snabb kurs på fyra aktie-träffar på kvällstid. Sen var det bara att börja investera i aktier pö om pö, hon blev allt tuffare eftersom det kom en del pengar. 

Hon fick mer och mer självförtroende och köpte på sig mer och mer aktier med utdelning och har nu en aktieportfölj runt 200 000 kr. Kvinnan tar upp det här med aktier med sin trogne vän i sy gruppen hon blir taggad och vill också prova på det.

Alla i sy gruppen börjar att investera pengarna i aktier. Avkastningen: investera i mera aktier.  När de träffas nu så syr de inte med sytråd utan de syr ihop nya investeringar.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar