Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag fick ett brev igår att teckna aktier:

 Jag fick ett brev igår att teckna aktier i SolTech Energy.

Tecknings och förvärvskurs per aktie 8 kr:- tecknings tid 2015-05-11 till 2015-05-27

SolTech Energy är ett relativt ungt bolag som bildades 2006. Verksamheten baseraspå ett patenterat solenergisystem framtaget av KTH-forskaren Peter Kjaerboe och biologen/innovatören Arne Moberg. Bolaget har i huvudsak två produkter. Det är SolTech System som kan beskrivas som klimatsmarta tak eller väggar för byggnader, och fungerar både som ett vanligt tak/vägg och solfångare.

Systemet bygger på en ”tegelpanna” i glas med underliggande absorbator som fångar upp solens strålar och omvandlar dem till värme. SolTech systemet kopplas sedan enkelt samman med fastighetens traditionella system för uppvärmning och varmvatten. 

Bolagets andra produkt är SolTech Flex, en luftburen solfångare för väggmontage som riktar sig främst mot ägare av fritidshus i syfte att bidra till underhållsvärme och en bättre ventilation. Produkten monteras och demonteras enkelt med några få handgrepp. Bolaget har sitt säte i Tullinge söder om Stockholm och har också etablerat ett dotterbolag i Spanien. Valet av marknader (Sverige och Spanien) har logiska förklaringar. 

Spanien är en av Europas mest solsäkra regioner och subventioner för byggnationer som innefattar lösningar med förnyelsebar energi är påtagliga. Idag måste sådana lösningar till för att få bygglov exempelvis. Sverige är däremot motsatsen när det gäller antalet soltimmar. Men i Sverige är medvetenheten hög kring klimatsmarta lösningar och bolaget resonerar att lyckas man här håller idén för alla marknader. Snyggt, hållbart och enkelt - SolTech Energy

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar