Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Jag har döpt den till min tillväxt-maskin:

Passiva inkomster i min tillväxt-maskin  2015 ett bra år för mig.

Skulle inte det vara en härlig känsla? Att veta att man får 5 000 kronor per månad i utdelning från sina aktier. För att inte tala om det faktum att du kommer kunna få en löneökning på 2 till 5 % per år,kan variera beroende på vad man tjänar utan att behöva anstränga dig. För att få det är ju förutsat att man återinvestera utdelningen, och samtidigt lite nya pengar.  

Den enda resursen som jag använder för att bygga upp en tillväxt - maskin är pengar från utdelning. Ibland lägger jag även lite nya pengar så blir det bättre efäkt i tillväxt - maskinen. Mitt mål är 5 000 kronor per månad nu ligger jag på 2 000 kronor per månad. Så det är en bit kvar kämpar på med att få pusselbitarna att falla på plats.

Pengarna måste sättas i arbete för att det ska vara möjligt att i framtiden kunna njuta av tillväxt - maskin  fulla potential. Det som är fantastiskt med pengar är att de är beredda att arbeta åt dig 24 timmar om dygnet under årets alla dagar. Det är givetvis viktigt att de pengar som du väljer att investera är sådana du kan avvara långsiktigt. Att bygga upp en egen tillväxt - maskin  kan ta många år, vilket man måste vara beredd på. När du väl har börjat investera pengar i aktier med stabil utdelningstillväxt kommer du dock att inse värdet av att göra det och det magiska som sker när företagen år efter år höjer utdelningen till dig som aktieägare. 

Har du mycket pengar liggandes på ett konto med ingen eller låg ränta eller i dyra fonder som du tänkt ha där i många år framöver bör du tänka om när det gäller din privatekonomi. Många av oss funderar på att byta bank, men få gör det Så byter du bank - Råd&Rön  Hur glad kommer du vara om 10 år när du kan konstatera att dina pengar på bankkontot har vuxit med 1 % per år eller att du årligen har betalat en fondförvaltare 2 % per år, hur dåligt fonden än har gått. Eftersom det är dina pengar är det givetvis du som ska få all avkastning, man ska kunna känna sig nöjd i framtiden över de investeringsbeslut man har tagit tidigare i sitt liv eller hur.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar