Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Känner du olust inför din egen ekonomi:

Bli trollbunden av drömmar tankar:

Så mitt råd är att våga leva och våga ta kontroll över ditt eget liv. Ekonomin är ju en jätteviktig parameter men börja inte ur fel ände, börja med en dröm och tänk rätt så sätter du bollen i rullning!

Vilket sparande som passar bra för att uppnå sitt mål och lägger ner tid och drivkraft därefter. Oavsett vad resultatet blir, roliga eller jobbiga erfarenheter, så har du då lärt dig något nytt som människa och växt med uppgiften att bli så bra som bara du själv kan bli.

Jag skulle kunna lägga upp en budget här och leka med siffor hit och dit men det är inte tanken! Tanken är helt enkelt att motivera och motivation får man genom att andra delar med sig av sina tankar och erfarenheter som man själv skulle kunna relatera till.

Något som får en fascinerad och berörd, skapar en dröm och med drömmar kan man ta sig oerhört långt. Om ens absoluta dröm är att resa, då skapar man sig förutsättningar för att kunna göra det.

Så skriv ned din dröm som ett handlingsprogram sätt upp det du har skrivit så att du kan se det på morgonen och på kvällen, och läs det strax innan du går och lägger dig och likaså när du vaknar så att du snart har lärt det utantill.

Kom ihåg att när du följer dessa instruktioner, ger du ditt undermedvetna order. Kom också ihåg att det undermedvetna bara handlar på instruktioner som innehåller känsla.Tro är den starkaste och mest produktiva av känslorna.

Det finns så många som verkligen vill göra det samma men som aldrig tar tag i saken. Dels beror det på att man känner sig nervös och ängslig inför att bege sig ur sin ”comfort zone” men för många handlar det också om att man inte har råd, men då skulle jag vilja ställa en fråga till er. Vem har inte råd att investera i livserfarenhet.  

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar