Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Känner mig taggad inför börsens måndags öppning.

Igår har jag varit på en långpromenad med vår hund. Som är en West highland white terrier. För mig är en långpromenad minst 1 timme och mer. Träffat en god vän ! Promenerade, fikade och pratade. Vi har  gemenskapen i att prata om aktier och Investeringar med hög avkastning. Han gav mig ett par minnesvärda timmar. Det vi pratade om var day trading men det är hög risk med det.  Känner mig taggad inför  börsens öppning.

Det förekommer att personer i Sverige har slutat sina arbeten för att ägna sin tid på day trading. De använder sig i huvudsak av teknisk analys för att kunna förutspå kortsiktiga rörelser på marknaden. I USA har det gjorts flera vetenskapliga undersökningar om utfallet.

Forskare har med hjälp av statistik från mäklarfirmorna fastställt att en absolut majoritet slutar med day trading efter några år, antingen helt utan kapital eller med ett kraftigt reducerat kapital.

Ett måste är, förutom en mäklare med lågt courtage, och tradingkapital att man har en oerhört bra diciplin, och förmåga att växla mellan uppgång och nedgång. Den som daytradar måste kunna tjäna pengar oavsett om marknaden går upp eller ned. Klarar man endast av att tjäna pengar på uppgång, så bör man inte syssla med daytrading.

Ett vanligt råd till den som vill day trada är att aldrig satsa för mycket i relation till kapitalet. Det gäller att har god likviditet så att man skall kunna klara av en längre förlustserie, utan att bli handlingsbegränsad.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar