Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Känns bra att jag inte har några aktier i H&M.

Den svenska klädjätten H&M och andra modeföretag bränner varje år tonvis med oanvända kläder på värmekraftverk i Danmark trots att Hennes och Mauritz, H&M, har i flera år uppmanat kunder att samla in använda kläder för att de ska kunna återanvändas och återvinnas. En prisbelönt reklamfilm upplyser konsumenter att den enda regeln när det gäller mode är att kläderna ska återvinnas.

 

Det enda vi inte kommer att göra är att slösa med dem”, uppger företaget i en annan film. ”Det rimmar ju uppenbarligen illa med deras hållbarhetsprofil och de signaler de sänder ut”. Känns bra att jag inte har några aktier i HM.

 

Klädjätten H&M har som rutin att bränna upp tonvis med helt nya kläder varje år.

Det avslöjar "Uppdrag granskning" i SVT.

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar