Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Köpa träd i Afrika med en avkastning på 15%.

Göra gott och tjäna pengar det blir välgörenhet med ränta.

Jag har köpt träd i Afrika som har en löptid på 20 år till barn och barnbarnen. Nu en tid framöver ska jag köpa träd varje månad. Det blir den perfekta investeringen eftersom den sköter sig själv och är oberoende av börsens uppgång eller nedgång.Jag personligen tycker att Better Globe är ett fantastiskt exempel på marknadsdriven välgörenhet när det fungerar som bäst.https://www.betterglobe.com/29401

Better Globe vänder upp och ner på hela begreppet bistånd genom att skapa lönsamma affärer i Afrika. Better Globe tillhandahåller verktyg för självhjälp till riktigt utsatta områden i Afrika med mycket god avkastning tillbaka till de som köper träd och bidrar.

Better Globe är ett skogsföretag som driver sin verksamhet på ett långsiktigt hållbart sätt och med stort fokus på socialt entreprenörskap (CSR).  Genom att de driver sin verksamhet med vinst, kan vi kunder vara med och dela på den vinsten från plantagerna.

Jag personligen tycker att det är viktigt att göra gott och hjälpa dem som inte har det lika bra som en själv. Särskilt om vi bor i ett så bra land som Sverige kan man dessutom kombinera att göra gott med att tjäna pengar och dessutom bidra till att stoppa & bekämpa fattigdom, ökenutbredningen i Afrika och till en bättre planet, så tycker jag att det är riktigt, riktigt bra.

Det är alltid viktigt att förstå hur en investering fungerar och varifrån pengarna kommer. När vi kunder köper ett Better Globe träd så planteras trädet samma år som du köper det. Sedan växer trädet i fem år. Efter fem år börjar trädet ge frukt, nötter, gummi och annat som kan skördas från trädet.

Den här skörden säljs på marknaden och en del av den vinsten återbetalas varje år till oss trädägare. Den här skörden återkommer varje år i 15 år. Det betyder att du får en del av vinsten för skörden varje år i 15 år rad. Efter 20 år har trädet vuxit till sig så pass mycket att det kan avverkas och då säljs virket från trädet.

Better Globes kunderbjudande för ett enda träd ser således ut enligt nedan.

Better Globe-träd 1 st,  17,00 Euro och ett donationspaket, 53,00 Euro

15% förväntad årlig avkastning i 15 år från och med år 5.

Ungefär 10 gånger insatsen år 20, utan hänsyn tagen till prisökning på virket.

Sammantaget ger detta dig en förväntad avkastning på ca 208 Euro per köpt träd. Detta skall naturligtvis jämföras med om pengarna skulle investerats i en annan investering bank-konto, fonder, aktier, mm, För att den andra investeringen skall vara lönsammare än Better Globe-trädet så skall den i snitt generera en avkastning på 15.8% per år.  Se länk: https://www.betterglobe.com/CustomerRegistration.aspx/Step1?aid=29401&lang=sv_SE

Anonymous's picture
Breitenfelt (ej registrerad)


En varning för detta bör vara på sin plats.

http://www.dn.se/ekonomi/tv-profilens-sparform-liknar-pyramidspel/

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar