Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Kommer Kina att nå sitt tillväxtmål för 2015 på 7 procent.

Världsekonomin.

Den kinesiska valutan har sjunkit till 6:45 yuan per dollar. Det är den lägsta noteringen på nästan fyra och ett halvt år. Därmed har yuanen backat 4 procent i år.

Valutaturbulensen, som kommer inför vad som väntas bli USA:s första styrräntehöjning på nästan tio år nästa vecka, skapade i sin tur ett tryck nedåt på Shanghaibörsen.

Samtidigt visar. 

Kinas produktion återhämtade sig i november, tack vare stärkt inhemsk efterfrågan. 

Kinas ekonomi visar tidiga tecken på en återhämtning och det väntas nya positiva tecken de kommande månaderna. Då regeringens stimulanspolitik visar sig ge mer effekt. 

Det uppgav Kinasstatistikmyndighet, NBS, på fredagen rapporterar Reuters.  

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar