Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
577
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Kvinnor och investeringar.

Lagom till sommaren och hängmattan lanserar Feminvest sin nya poddserie om kvinnor och investeringar. Den första podden handlar om börsens svängningar och Brexit. Ett nytt avsnitt kommer att släppas varje torsdag, avsnitt som du enkelt kan ladda hem och ta med dig till stranden. 

Målet med den nya poddserien är att inspirera kvinnor att lära sig mer om investeringsmarknaden, enligt Annou Bergfelt, projektledare för det kvinnliga investerarnätverket Feminvest som tillsammans med Nordnet står bakom poddarna.  Ny podd ska öka kvinnors investeringar | Finansliv

Poddarna passar alla som på ett enkelt och trevligt sätt vill lära sig mer om investeringar. De intervjuar även investerare och intressanta profiler.

Programledare är Annou Bergfelt och Eva Trouin som är Sverigechef för Nordnet. I den första podden, som släpptes den 30 juni, pratar programledarna om varför börsen går upp och ned, om det är rea på aktier och om hur konjunkturen och börsen hänger ihop. 

 
Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar