Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Miljardbud på spansk Teliaoperatör.

Telia Sonera har nu fått in ett bud på "över" 620 miljoner euro, motsvarande 5,7 miljarder kronor, på sin 77-procentiga andel i spanska operatören Yoigo, vilket är över 100 miljoner mer än tidigare rapporterat belopp. Avyttringen är ännu ej i mål dock.

Det rapporterar Dow Jones Newswires och hänvisar till uppgifter i spansk media.Telia Sonera bekräftade under fredagen i förra veckan att man numera för exklusiva samtal med brittiska Zegona Communications om en försäljning av Yoigo.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar