Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Min ppm-portfölj:

 Hösttider:

Augusti blev till en början en relativt lugn börsmånad och marknaden fick en andhämtningspaus efter Greklandsturbulensen som varit under sommaren. Men sista ordet är nog tyvärr inte sagt i Greklandskrisen.

Under den senare delen av månaden påverkades nästan alla marknader kraftigt negativt av börsturbulensen som råder i Kina. Ganska stor rekyl men välbehövlig nu efter nästan tre års konstant uppgång.

Veckan som gick bjöd på en vändningsrekyl uppåt och ner igen på fredag. Men mycket talar för att denna signal kan vara falsk och att resan uppåt kan fortsätta när vinsthemtagningarna är klara.

Vi hade ett liknande scenario förra hösten och då blev det nya all time high nivåer bara ett par månader senare. Gissningsvis finns det alltså goda chanser att historien kan upprepa sig...

Min ppm-portfölj

Jag försöker att uppnå högsta möjliga avkastning med ett minimalt antal fondbyten per år. Allt för att göra mitt PPM sparande så enkelt som möjligt.

Bekväm portfölj med få fondbyten (ca 0-2 byten per år), hög risk och möjlighet till hög Avkastning.

Danska Invest Sverige fokus. Nu 832899 upp med 8,5% 2015.

Aktia Capital.  Nu 182584 upp med 7,5% 2015.

Alfred berg Ryssland. Nu 671982 upp med 21,7 % 2015.

Carnegie Indien fond. Nu 505586 upp med 5,5% 2015.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar