Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Minns att jag såg en aktie vars namn började på T.

En dröm är en känsla, något starkt! John Blund kom betydligt senare än vanligt igår natt. Dessutom kändes det som om jag sov oroligt, lite som en hund ständigt vakande efter ljud och rörelser. När drömmen till slut knackade på sovrumsdörren och drog med mig till en aktie-portal och jag blicka ut över mitt innehav.

 

Minns att jag såg en aktie vars namn började på T och som var inom IT-sektorn men som jag aldrig hört talas om tidigare. Aktieinnehavet var 2 500 st av den aktien. I drömmen hade den här aktien fått ett rejält skjut uppåt och det här aktieinnehavet stod på plus 111 procent i värdeökning ”intressant att jag kom ihåg summan”. 

 

Då jag redan har rätt mycket inom IT-sektorn tänkte jag att det nog kanske var dags att sälja lite här i IT-sektorn för att vikta om lite, vilket jag också gjorde i drömmen. Vissa drömmar kan kännas mera verkliga än andra. Nu var det inte en mardröm eller ångestladdad och obehaglig dröm indränkt i sorg, oro, skuldkänslor eller ångest. Utan det var en skön och positiv dröm.

 

Egentligen har jag väl inget emot att drömma om tema aktier, men man börjar ju bli snäppet orolig att man skadat sig på något vis. Å andra sidan drömmer jag ofta om annat också, och det är väl kanske inte så mycket hälsosammare. Inser att man tänker på aktier en stor del av dagen och att det på sätt och vis blivit en liten del av ens liv sirca 3-5 timmar varje dag.

 

Men mitt arbete mot ekonomisk frihet stannar inte där som i drömmar.

Samtidigt så är det stora målet med mina investeringar att kunna ha en passiv inkomst från utdelningar och Day traders en vacker dag som täcker upp våra levnadskostnader så att vi med andra ord kan leva det liv vi vill. 

 

Har också kommit in i pensionsålder och behöva inte arbeta 8 timmar per dag för någon annan. Nu har man ett stort mål med livet och ännu en morot att stiga upp åtta på morgonen och invänta börsens öppnande och köra Day trading för att ta de där extra stegen som drar en närmre målen. 

 

Får väl se om det här med att drömma blir ett återkommande tema om aktier blir någon vana. Alla har nog någon gång i livet vanliga drömmar, men vad är vanliga drömmar?. Men vi pratar inte om det, har ni drömmar i så fall vad för drömmar?. Den amerikanske psykologen Deirdre Barrett har skrivit så här om ämnet drömmar är budskap från vårt undermedvetna. Lär dig att tolka deras innebörd och förstå dig själv bättre.  

 

Drömmar ger oss inblick i våra omedvetna behov och innersta tankar. Det är genom drömmarna vi får information om emotionella tillstånd och kroppslig hälsa som annars kan vara svår att komma åt.Om du drömmer om pengar, finns det två sidor av detta mynt som med allt annat. Solsidan är att det står för energi eller personliga/psykiska resurser. 

 

Drömmer du om mycket pengar = Du har mycket energi, stort värde och/eller alla valmöjligheter just nu Skuggsidan (om du upplever brist på pengar i drömmen) betyder det ofta att du är orkeslös, kraftlös eller känner maktlöshet. Att låna pengar kan stå för att du tar/får energi från någon annan i din omgivning. Pengar är ofta en symbol för ”lagrad energi”.

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar