Ekonomiblogg
Likes
386
Antal inlägg
552
Följare
80
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Mr Green skördar.

Aktie tävling efter åtta månader vilket bolag vinner: 

 

 

 

Så leder fortfarande Mr Green & Co AB

 

Mr Green skördar resultatet av strategiska åtgärder. 2016 var Mr Green en bortglömd spelaktie och nu ser vi att uppsidan vara stor i aktien. Halvårsrapporten uppvisade all-time-high på ett antal parametrar och var en bekräftelse på att bolaget definitivt är på rätt väg efter strategiomläggningen föra året.De senaste tre kvartalen har tillväxttakten pendlat kring 30 procent. 

 

Bolaget ÄR också skuldfritt med en kassa på 464 miljoner kronor och har rejält med krut till förvärv för att bredda den geografiska expansionen. Bolagets skattetvist med Österrike, som även drabbat andra spelbolag, riskerar att bli en segdragen historia som kan dröja flera år.

 

Ekonomiblogg justerar upp prognosen för 2017 och 2018 med mellan 20 till 30 procent.Det känns som det spiller över även i min nya riktkurs som jag tror kan nå upp till 60 kronor eller mer. Mr Green är också den tydligaste uppköpskandidaten. Så det ser mycket bra ut för spelbolaget fram över. 

 

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Ekonomiblogg's picture
386
552
80
0
Ekonomiblogg

Svar till Dubril Loan Firm! 

 

Gillar inte att du skriver om lån till privatpersoner på min ekonomiblogg.

 

Ekonomiblogg är också rätt så negativ till lån. ALLTSÅ inte någon reklam här tack.

 

Vänligen respekttera det.

 

Mvh,

Ekonomiblogg.

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (70)
Nov (2)

Taggar