Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Mycronic förvärvar:

Nyheter.

Mycronics aktieägare vinnare på sur börs.

Mycronic förvärvar 75 procent av RoyoTech Digitalelektronik och har en option att förvärva återstående 25 procent. Samtidigt förvärvar Mycronic 100 procent av Kognitec Vertrieb and Service. Båda företagen har sitt säte i Höhenkirchen, Tyskland.

RoyoTech, med 10 anställda hade 2014 en omsättning på 3,3 miljoner euro, varav merparten härrör från Mycronic. Kognitec omsatte drygt 0,6 miljoner euro 2014. Bolagen konsolideras i Mycronickoncernen från och med den 1 januari 2016. 

Bra för "aktieägarna" som blir glada att Mycronic genomfört förvärven. Det är ett naturligt nästa steg att fördjupa samarbetet med RoyoTech. Vi ser en ökande efterfrågan från våra kunder och även från större tillverkare av elektronik som använder ytmonteringsutrustning från andra leverantörer
säger Robert Göthner, Chef för affärsområde Ytmontering på Mycronic. 

Det framgår av ett pressmeddelande.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar