Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Net Insight: Rusar på lansering av ny.

Net Insight rusar 17 procent på Stockholmsbörsen efter att ha meddelat om en ny produkt för live OTT (video, ljud eller meddelanden som sänds till enskilda användare över data-, tele- eller kabelnätet av en fristående tjänst). 

Enligt ett pressmeddelande gör bolagets nya lösning, benämnd Sye,  det möjligt leverera innehåll i realtid med bildsynkronisering på alla typer av skärmar, inklusive linjära TV-sändningar, utan fördröjning. Sye är helt revolutionerande för upplevelsen av live OTT-innehåll, och kommer att förändra och påverka branschdynamiken på ett betydelsefullt sätt," säger Per Lindgren, chef för Live OTT på Net Insight. 

Enligt bolaget har dagens OTT-plattformar en fördröjning i  leveransen av TV-innehållet som sträcker sig från ett par sekunder till flera minuter. 

Genom att harmonisera TV-innehållet till alla skärmar så erbjuder Sye en engagerande TV-upplevelse unik för branschen. Detta möjliggör live vadslagning, röstning och enkäter, samt förbättrar underhållningsvärdet och interaktiviteten i sociala medier", skriver bolaget. 

Net Insights kund Tata Communications har redan testat "Sye med gott resultat". Koncepttestet inkluderade en transkontinental OTT-länk, från ett motorsportevenemang i Singapore, där innehållet levererades till Storbritannien utan fördröjning mellan den linjära live TV-sändningen av loppet och live-strömmat innehåll i en app.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar