Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nordnet-Shareville min barnbarn-aktieportfölj:

Nordnet-Shareville där ligger min barnbarn-aktieportfölj finns en länk nedan följ gärna.

 

Jag tänker ungefär så här.

Spara brett i olika billiga men bra fonder, aktier, gärna indexfonder. Avskilj pengarna från din övriga ekonomi och lägg upp ett månads sparande. Ta gärna lite högre risk än du brukar, eftersom sparandet är långsiktigt och avkastningen därmed för det flesta är viktigare än att minimera hur mycket sparandet svänger på kort sikt. 

 

Beslutet att spara till barnen är därför på intet sätt livsavgörande. Sparar du kommer barnen ha en summa pengar med sig. Troligen kommer både uppskattningen och glädjen vara stor oavsett vilken exakt belopp sparandet landar i. Så slappna av är min grundinställning.

 

För min del är jag därför tveksam till att spara till barn i något annat än aktier. Det kan möjligen vara ett alternativ för den som vill spekulera i börsens svängningar men det är definitivt inget för den som vill lägga sig på sofflocket men ändå ha bra avkastning på sitt sparande. Jag har så få sparprodukter som möjligt 6 till 8 bolag är lätt att ha kol på. Den är ny jag började med barnbarn-aktieportfölj nu 2016 så vi får se vad det blir av det här i framtiden.

 

Nordnet barnbarn-portfölj.  Ekonomiblogg - Diskussion och forum | Shareville

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar