Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nu måste din plånbok & mobil säkras:

Fickstölderna ökar kraftigt. 

Kom alltid ihåg att det är ditt ansvar att använda bra rutiner för att säkra dina pengar.

Ficktjuvar finns ofta på platser där det är mycket folk och trängsel. Tänk på att hålla uppsikt och skärp uppmärksamheten.

Och det finns anledning att hålla koll på sina värdesaker. På tre år har antalet fickstölder i centrala Stockholm ökat med 60 procent.  Allt handlar om att offren blir distraherade av ficktjuvarna.

Det finns flera sätt att åstadkomma detta. Man blir knuffad eller bara råka sammanstöta eller någon ramlar och ber om hjälp. Ibland kan någon påpeka att man har en fläck på tröjan eller att man vill sälja något.

En baby kan också vara ett trick när kvinnan som bär babyn på armen råkar stöta samman med sitt offer. Att tricken är många visar en film på Youtube där ficktjuvar i Kina använder sig av ätpinnar för att nå ner i offrens fickor.

För ett tag sedan var det vanligt att folk blev av med sin mobiltelefon på kaféer.
Tjuvarna kom in och frågade efter vägen och lade kartan över mobiltelefon som låg på bordet, Sen när de var klara tog de kartan med mobiltelefonen med sig. De är fräcka, snabba och duktiga på det de gör. Så se upp nu för ficktjuvar när ni är ute.

Investman's picture
65
89
17
0
Investman

Oroväckande att antalet ficktjuvar har ökat, så dramatiskt! Jag var själv med om ett försök till att själa en kamera för ett par år sedan, dock inte i Sverige och utan framgång :) 

Ekonomiblogg's picture
389
575
81
0
Ekonomiblogg


Ja det är oroväckande,,,,,,,,,,

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar