Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Om vinn-vinn är intressant för dig.

Banknorwegian. Bank Norwegian är en bank som har sitt största fokus på den privata marknaden. Banken erbjuder de flesta klassiska banktjänsterna så som lån, sparande, kreditkort och internetbank.

 

Kreditkort med CashPoints intjäning. Avgiftsfria inköp och kontantuttag i automat. Ingen årsavgift. Boka billiga flygresor, hotell och hyrbilar mm. Och spara upp CashPoints på allt du köper med detta. Det här kortet är ett av de bästa kreditkorten för resor, matkort, bonus,som jag och min sambo har. 

 

Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och flyger inte bara till hundratals destinationer i Europa utan även till Nordafrika, Dubai, Bangkok samt till flera destinationer i USA. Nyligen har Norwegian moderniserat sin flygflotta och har nu toppmoderna och miljövänliga flygplan.

 

CashPoints är Norwegians egen valuta. Är du medlem i Norwegian Reward får du CashPoints vid köp av flygbiljetter och andra tilläggstjänster hos Norwegian.

Dina CashPoints kan du sedan kan använda till att hel- eller delbetala dina framtida resor eller boka tilläggstjänster hos Norwegian via din profil på din sida.

 

Rekommendera kortet till dina vänner och få 200 CashPoints i värvningspremie för varje vän som skaffar sig kortet.

 

Nu kan du rekommendera Norwegian-kortet till vänner och familj. Du får 200 CashPoints för varje person som du värvar och vars ansökan godkänns. De du värvar får 200 CashPoints första gången de använder kortet.

 

Du kan värva hur många vänner du vill och varje person som värvats berättigar dig till premien. Du måste själv ha ett kreditkort från Bank Norwegian för att kunna värva.  Beställ kreditkort

 

Vad betyder vinn-vinn-situation, läge som är gynnsamt för alla berörda:  Beställ kreditkort härigenom om vinn-vinn är intressant för dig.  https://www.banknorwegian.se/Varva/0HWE7HR0

 

Anonymous's picture
Thomas77 (ej registrerad)

Googlade runt lite och läste lite mer om kreditkort här: https://kreditkort.com/resekort/ och det verkar som att Norgian är riktigt bra. Ansökte om ett kort genom din vinn-vinn länk nu :D 

Marce's picture
1
2
0
0
Marce

Intressant läsning angående Bank Norwegian. Jag hittade också att Norwegian skulle vara i särklass bäst när det gäller resekort hos https://www.econello.com/sv/resekort/ . Tycker att dom gör helt rätt att locka kunderna med cashpoits för varje köp man gör. På så sätt blir det bara ännu roligare att köpa resor och andra saker. Och att dom erbjuder en årsavgift på 0 kr är guld! 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar