Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Omstrukturering i barnbarn-aktieportföljen.

Ut med de här bolagen   TeliaSonera AB, Ericsson b, Bredband2,  Amasten Holding AB Pref.

Jag har handlat en del under Sommaren.  Nya in kommer de här bolagen: Serstech, Nordnet b, Acando b, och Rottneros, Och en del av pengar går till nya träd https://www.betterglobe.com/29401 träd som har en tillväxtkurva på 15% per år,,,effekten av det kommer att göra underverk för min barnbarn-aktieportfölj i framtiden.

Jag är bara i uppstarten på dessa tankar och jag måste fundera vidare hur mycket ja ska investera per mån.Jag har samtidigt tankat mer aktier i Catella, och Sensys Gatso det betyder att jag har köpt ner GAV i Sensys Gatso som känns mycket bra. Det här ska blir roligt att min privata aktieportfölj och barnbarn-portföljen kan tävla mot varandra och ser resultaten i en avkastningstävling.

Portföljen ska vara klar i år. Så storlek på barnbarn-portföljen börjar ta form jag ska ha 5 till 8 bolag är tanken i olika branscher och beror på graden av risk som förknippas med de skilda verksamheterna. Så får vi se hur helåret för 2016 blir i barnbarn-aktieportföljen. Jag skrev ett inlägg om det här för ett tag sen.  Storlek på barnbarn-portföljen börjar ta form.

Barnbarn-portföljen finns på Nordnet, det här är bra du som ännu inte nått upp i 80 000 kr i sparat kapital hos Nordnet, är Shareville-medlem och gör max 500 affärer per år handlar kostnadsfritt på Stockholmsbörsen.

Barnbarn-aktieportföljen som ser ut så här nu. Fyra av bolagen har utdelningen som vanligt har det varit ett viktigt tema i barnbarn-aktieportföljen. Så behöver jag någon krydda en aktie som Serstech, kan rusa iväg riktigt ordentligt sen åka med hela vägen upp.

Bolaget Serstech har den 18/8.

Delårsrapport att se fram emot och tror att vi får en upp korrigering inför rapporten runt 6 kr! Efter rapport kommer kursen kanske ligga mellan 6 till 7 kr:-  är min bedömning.Tror korrigeringen uppåt har börjat redan, även om det är möjligt att vi sjunker ner en smula. I skrivande stund är aktiekursen i 4,95 - 5 kr:-.

Efter rapporten tror jag att 5an är ett minne blott! Hösten kommer bli sjukt spännande för Serstech! Det finns hur mycket som helst potential i detta företag!

Om produkten fungerar så bra som utlovat kommer det bli en intressant resa som aktieägare.

Catella,

Sensya Gatso,

Serstech,

Nordnet b,

Acando b,

Rottneros.

och Betterglobe träd.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar