Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Pendlingstid kan räknas som arbetstid:

EU-domstolen har utifrån ett spanskt rättsfall fastställt att restid till jobbet är arbetstid, i de fall man inte har en fast arbetsplats. Domslutet omfattar hela EU, men frågan är hur mycket det påverkar svenska förhållanden.

Beskedet är t ex att en hantverkare som reser till en kund direkt från hemmet ska få fullt betalt av arbetsgivaren för arbetstiden och det samma gäller andra personer som reser i tjänsten, t ex utesäljare, men också konsulter. Restiden från hemmet till första kunden och restiden från sista kunden och hem igen är att betrakta som arbetstid.

Detta kan förstås vara reglerat korrekt i existerande anställningsavtal i Sverige, men i den mån det inte är det så ska man alltså få full arbetstid för denna typ av restid.  Pendlingstid kan räknas som arbetstid - Fastighetstidningen

PerPenning's picture
252
581
53
0
PerPenning

Tack, det var intressant information.

Ekonomiblogg's picture
389
575
81
0
Ekonomiblogg


Ja tycker också det var intressant,,,,,,,,,,,

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar