Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Potential för kraftig värdetillväxt?.

Yield Life Science bildades som ett investmentbolag år 2005 och förvaltade från början en portfölj utav olika bolag. Under åren har portföljen reducerats till endast innehavet i Isofol Medical. Det är enligt Yield Life Science en medveten strategi då det var i Isofol Medical som man såg störst potential. Läs mer om Yield Life Science  

 

Isofol Medical är ett forskningsföretag som har valt att fokusera på att utveckla en ny behandling av cancer och då särskilt tjocktarmscancer. Det är en cancerform som varje år drabbar mer än en miljon människor världen över.

 

Idag består den normala behandlingsformen för tjocktarmscancer av cellgifter i kombination med folater. Folaterna som patienten behandlas med omvandlas i kroppen till sin slutgiltiga och aktiva form. Utmaningen är att inte alla patienter kan omvandla folaterna lika effektivt och att vissa patienter därför inte svarar lika bra på en folatbehandling.

 

Detta försöker Isofol Medical lösa genom sin produkt, Modufolin, som fortfarande befinner sig i klinisk fas. Modufolin består utav slutprodukten i folatbehandingen. Genom att behandla patienten med den aktiva slutprodukten så blir behandlingen effektiv trots brister i patientens förmåga att omvandla folaterna, vilket gör att behandlingen blir effektiv för fler patienter än idag. 

 

Jag Följer utvecklingen i Isofol Medical! Jag har inte köpt aktier i Yield men är mycket nyfiken på detta bolaget. Verkar ju vara ett framtidsbolag vad tror ni? Se filmad presentation av Isofol Medical i Stockholm, oktober 2016. Klicka här!

 

Dramatisk ökning av cancer till 2040. Varje år ökar antalet personer som får cancer. Om knappt 25 år beräknas över 100 000 personer få en cancerdiagnos. 2014 var första året som fler än 60 000 personer fick ett cancerbesked i Sverige. Det visar en prognos som Folkhälsomyndigheten har tagit fram tillsammans med Cancerfonden.

 

Forskningen leder till att vi vet mer och mer om varje tumörform, behandlingar skräddarsys och blir allt effektivare. För många cancerdiagnoser kommer detta att innebära att fler blir botade eller lever länge med en kronisk cancer. Det ger hopp,

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar