Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Precise: Biomatch integrerad i kinesisk smartphone:

Precise Biometrics Biomatch Mobile har genom samarbetet med Fingerprint Cards integrerats i en ny smartphone från en kinesisk tillverkare. 

Integrationen ska ge licensintäkter med start under tredje kvartalet 2015. Värdet av licensintäkterna är baserat på antalet sensorer som Fingerprint levererar till mobiltelefontillverkaren "och kan därför inte prognostiseras i dagsläget", skriver Precise. 

Fingerprint Cards meddelade en timma tidigare att bolagets touchsensor FPC1155 har integrerats i den kinesiska tillverkaren ZUK:s Android-baserade smartphone Z1 som lanserades för någon da sedan.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar