Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Se upp för otillbörlig marknadspåverkan:

 Man får vara försiktig med vad man skriver på sin blogg:

Internet är en stor del av vår vardag. Det är en mötesplats för att lära känna nya människor, men det finns risker och man kan råka illa ut. En risk är att man lämnar ut för mycket information om Aktier.

Två läkarstudenter köpte aktier i läkemedelsbolag, sedan skrev de positivt om bolagen i bloggar i nätforum. När kursen gick upp sålde de sina innehav. Nu riskerar männen åtal, skriver Dagens Industri.

Enligt Ekobrottsmyndigheten tjänade de båda männen miljoner på att haussa läkemedelsbolag för att sedan dumpa sina innehav. Under ett år ska de ha köpt aktier för cirka 8 miljoner kronor.

De misstänks nu för grov otillbörlig marknadspåverkan.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar