Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sensys Gatso Group har fått order igen:

Sensys Traffic har den 1 augusti bytt namn till Sensys Gatso Group i samband med förvärvet av holländska företaget Gatso Beheer. Gatso-förvärvet ser ut att utvecklas precis så positivt som man hoppades på. Beställningarna väller in från i princip jordens alla hörn. 

Sensys Gatso Group har fått order på trafiksäkerhetssystem värda 9,7 miljoner kronor från Oman. 

Orderna omfattar leveranser av trafiksäkerhetssystem till polisen i Oman, Royal Oman Police, en kund som Sensys Gatso Group har haft sedan 2012 då det första kontraktet tecknades i Oman. Leveranserna påbörjas under innevarande kvartal och planeras att slutföras under det första kvartalet 2016.

2015-12-07.  Sensys Gatso Group har fått ytterligare en order för fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem värd 1,5 miljoner euro, motsvarande 14 miljoner kronor, från Frankrike. Ordern omfattar leveranser av fordonsmonterade trafiksäkerhetssystem och är en fortsättning på det projekt som Sensys Gatso Group påbörjade 2013. 

Bolaget väntar, som enda certifierade leverantör i Japan, på order utav system utanför skolor från partnern OKI. Japan är världens tredje största bilmarknad och det finns till antalet fler grundskolor i de 60 prefekturerna än bolagets totala systembas i dag.

Sensys Gatso Groups affärsutvecklingschef Johan Frilund har ökat innehavet i Sensys med 25.000 aktier till totalt 225.836 aktier.Frilund var tidigare vd för Sensys. Hans maka har också ökar med 650 aktier till totalt 19.050 aktier. 

Det framgår av Finansinspektionens insynslista. 

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Togs upp i fill or kill för ett tag sen. Hett tips. ;)

Ekonomiblogg's picture
389
575
81
0
Ekonomiblogg


Japp, jag tror mycket på Sensys Gatso,,,,,

AktieFia's picture
23
16
5
0
AktieFia

Jag tror att Sensys Gtso kan gå upp till 6 kr, i början på nästa år. I skrivande stund är aktien upp 6%.

Ekonomiblogg's picture
389
575
81
0
Ekonomiblogg

Det finns en ganska utbredd uppfattning, att det är ett hälsotecken för ett företag att ha en lång orderstock. I viss utsträckning stämmer väl detta.

En lång orderstock är tveklöst ett tecken på att företagets produkter är starkt efterfrågade. Växer orderstocken kan det också vara ett tecken på att man är på väg mot bättre tider.

zlaskarn's picture
239
359
24
1
zlaskarn

Min första aktie som 16-åring blev Sensys (utan att kunna någonting, fick en köprekommendation, men säljrekommendation uteblev eftersom jag agerade på egen hand), tror den stod kring 6-7 kr. Ett tag senare var den nere på 10 öre tror jag. Hängde med upp till 1,2, sen sålde jag för något år eller två sedan när den stod och stampade.

Ska mycket till att jag ska röra skiten igen :)

Snackar de fortfarande om stora ordrar från Mellanöstern och varje kvartal visar förlust? Eller har Gatso bidragit till positivt resultat till och med?

AktieFia's picture
23
16
5
0
AktieFia

zlaskarn: Min första aktie som 16-åring blev Sensys (utan att kunna någonting, fick en köprekommendation, men säljrekommendation uteblev eftersom jag agerade på egen hand), tror den stod kring 6-7 kr. Ett tag senare var den nere på 10 öre tror jag. Hängde med upp till 1,2, sen sålde jag för något år eller två sedan när den stod och stampade.Ska mycket till att jag ska röra skiten igen :)Snackar de fortfarande om stora ordrar från Mellanöstern och varje kvartal visar förlust? Eller har Gatso bidragit till positivt resultat till och med?

 

Hej Zlaskarn.

Visst det misstaget har vi alla gjort någon gång. Som 16-åring är man rätt oerfaren och inte så uppdaterad så jag förstår din frustration. Sensus Gatso kan vara obräknelig men just nu är den på uppåttränd.  

 

zlaskarn's picture
239
359
24
1
zlaskarn

Så är det!

Gör det vinst? Eller förväntas göra det närmsta kvartalet?

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar