Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sista dagen för handel med aktien.

Sista dagen för handel med aktien inklusive teckningsrätt kommer vara i dag, den 28 september 2016, medan teckning av units med och utan företrädesrätt sker under perioden 5-24 oktober 2016. 

 

Övriga villkor i emissionen är samma som bolaget tidigare har uppgett: Nyemissionen ska omfatta högst 4.045.902 units, var och en bestående av en (1) ny aktie och en (1) vederlagsfri (kostnadsfri) teckningsoption. 

 

Varje 13 befintliga aktier berättigar till teckning av 2 units. Aktieägare i SolTech Energy Sweden erhåller en (1) uniträtt för varje (1) befintlig aktie. Det krävs tretton (13) uniträtter för att teckna 

två (2) units. Emissionskursen är 13 kronor per unit. 

 

Två teckningsoptioner ger rätt att teckna en ny aktie för 30 kronor under perioden 2-31 oktober 2017. 

Ekonomiblogg's picture
389
576
81
0
Ekonomiblogg
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar