Ekonomiblogg
Likes
387
Antal inlägg
560
Följare
80
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Slänger ut bolaget ur min portfölj.

Lite omstrukturering i portföljen.

Datorspelbolaget Starbreeze spretighet i kombination med svaga finanser avskräcker mig så jag Slänger ut bolaget ur min portfölj. Bolaget har heller inte visat upp något vidare kassaflöde. Om bolaget har affärssinnet som krävs för att bygga upp en stabil kassaflödesplattform får vi se om de kan det. 

 

Jag tar in Nordic Leisure.

Nordic Leisure vände till lönsamhet 2016, genom kostnadsbesparingar, ökade intäkter samt försäljning av dotterkoncernen Betting Promotion/Tain som bedrev B2B-verksamhet. Spelintäkterna steg med 25 procent under fjärde kvartalet, jämfört med fjärde kvartalet 2015, och antalet aktiva spelare ökade med 42 procent.

 

Vd sammanfattar 2017 års stora utmaningar: stärka bolagets position på befintliga marknader, etablera sig på nya marknader samt identifiera möjliga förvärv. Spännande tider väntar.

 

jag är lite intresserad av spelaktier. Min analys är att det finns potential hos spel-bolagen. Helt enkelt vilken av spelbolag som kommer att kunna dubbleras inom ett år. Jag försökte hitta några bloggar där det skrivs om detta, men det är många som är ganska nya inom detta. 

 

Angler Gaming, Aha World, och PlayHippo, Nordic Leisure, har de en chans?.  Har ni några tips på bra spelbolag inom casino online som ni tror kan stiga bra de närmsta åren så hör gärna av er. 

 

 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (77)
Dec (4)

Taggar