Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Ta korta positioner i aktierna:

Brasilien handskas just nu med skenande inflation, stagnerande tillväxt och svagare valuta. Börsen i landet har också fallit och Dow Jones Brazil Index har rasat med 45 procent under det gångna året.

Pekar alla dessa faktorer på ett köpläge eller?

Jag tror att vi kommer att få ett björnmarknadsrally på 10, kanske 15 procent. I onsdags valde Brasiliens centralbank att åter höja räntan, vilket innebär att den nu ligger på nioårshögsta. Centralbanken har dock indikerat att inga fler höjningar är aktuella.

Brasiliens centralbank kommer att känna sig tvungna att lätta på penningpolitiken, vilket kommer att leda till ett lättnadsrally på börsen

De kommer att gå in i en mer ackommoderande penningpolitik, vilket kommer att vara väldigt bra för brasilianska aktier. 

Men om det blir ett rally i aktier menar jag att det är ett tillfälle att ta korta positioner i aktierna.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar