Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tankar mer aktier inför 2017:

Säljer av Fastighetsbolaget Amasten efter ett år i min långa portfölj.  Köp kurs 2,95 kr:- för ett år sedan och sälj nu i förra veckan 3,90 kr:-. Det blir på uppsidan över 22 % som jag är mycket nöjd med. Jag skrevet ett inlägg om bolaget för ett år sedan när jag ville  hitta rätt objekt.   Jag vill nu hitta rätt objekt inför 2016 portfölj:

 

Jag har lite tur här också för kursen dyker lite med 6,7 % när fastighetsbolaget Amasten redovisar ett resultat efter skatt på 50,6 miljoner kronor (13,5) för det tredje kvartalet 2016. Och i skrivande stund fortsätter kursen att falla med 1,7 %.

 

Långa portföljen.

Tankade i förra veckan mer aktier och återinvestera vinsten i Serstech och SolTech Energy. De här bolagen tror jag har ett bra 2017 år. Serstech tillverkar och säljer en skanner som känner av narkotika och explosiva ämnen. Dessutom en molntjänst som kopplar ihop de handhållna skannrarna. Produkter: Serstech 100 indicator: En produkt är and handhållen scanner som känner av om något innehåller narkotika eller explosiva ämnen. 

 

Eftersom mätningarna inte kräver några förberedelser och går igenom såväl vatten som glas och plast finns många användningsområden. Kunder inom industrin sparar tid och pengar genom snabb och enkel kvalitetskontroll av råvaror, medan man inom tull, polis och miljösäkerhet identifierar knark och farliga ämnen. ChemDash: är en molnbaserad tjänst där till exempel tull, polis,  militär och räddningstjänst kan hantera sina instrument och dela mätresultat med varandra. 

 

SolTech Energy. SolTech Energy utvecklar och säljer ett solenergisystem som är en del av en fastighets yttre skal i form av ett tak och/eller en vägg i glas (pannor eller planglas), och fungerar både som klimatskydd och solfångare för produktion av värme, varmvatten och elektricitet.

 

 I sortimentet ingår även tunnfilmssolceller i svart glas, semitransparent glas eller som isolerglasmoduler, i olika storlekar och format för integration i en fastighets yttre skal. I koncernen ingår även det helägda dotterbolaget Wasa Rör T Mickelsson. Distributörs- och/eller agentavtal har under perioden slutits med samarbetspartners i Italien, Sydafrika, Nederländerna, Chile, Kina och Finland..

 

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar