Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
576
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Titta efter ordentligt i plånboken:

En ny enkrona är nu i omlopp i Sverige. Sedan två år. Myntet är nästan identiskt med den riktiga valutan  förutom texten "Vår horkarl till kung" som pryder den falska slanten.

Hovet tar avstånd från det uppmärksammade myntet. Vem det än är, har denne gjort ett bra jobb, menar Mårten Gomer, expert på sedlar och mynt på Riksbanken. Rent spontant tror jag att man utgått från en vanlig enkrona. Någon har lagt ner mycket jobb, det är väldigt bra gjort.

Hittills har det nya myntet hittats i både Malmö, Stockholm och Piteå. Hur många enkronor som cirkulerar är däremot ännu oklart  å andra sidan är falskmyntet så pass likt originalet att många inte tänker på de inpräglade texterna. Titta efter ordentligt i plånboken, du kanske hittar ett falskmynt.

Auktionerats ut för:

80 200 kronor, skriver tidningen Resumé.

Om man har högre målsättning än att behålla värdet på sina investeringar så är det en bra investering

med tanke på värdeökningen

 

nörden's picture
394
642
33
0
nörden

Jag är militantmotståndare till bidrag inom konst. Detta styrker bara mina åsikter. ;)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (5)

Taggar