Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Total osäkerhet råder inför USA:s centralbank

Total osäkerhet råder inför USA:s centralbank Federal Reserves räntemöte som pågår onsdag och torsdag denna vecka.  Inte bara Wall Street utan hela världen väntar på ifall det ska bli en avkylande höjning eller inte av räntan FRR, Fed Funds Rate.

Det saknas inte argument för en höjning; sänkt arbetslöshet och hög tillväxt, exempelvis. ”Men för varje faktor som talar för en räntehöjning, så fiskar någon upp en lika tung faktor som talar mot. Osäkerheten är monumental på Wall Street, som är besatt av att förutspå centralbankens kommande manövrar. 

Under närmare sju år, sedan december 2008, har Federal Reserve låtit den viktigaste styrräntan, Fed funds, ligga oförändrad i intervallet mellan 0 och 0,25 procent. Någon räntehöjning har inte inträffat sedan i juni 2006. Det förklarar åtskilligt av våndan inför torsdagens länge emotsedda räntebeslut, som kan bli den första höjningen på mer än nio år

Markisen's picture
14
26
7
0
Markisen

Ska verkligen bli kul att följa händesleförloppet, oavsett utfall! 

Ekonomiblogg's picture
389
575
81
0
Ekonomiblogg


Ja det blir "jätte spännande" i morgon. Vi får se vad som hånder på valuta och aktie-marknaden..........

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar