Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelningarna hamnar nu allt mer i fokus på börsen:

Intresset för högavkastande aktier är extra nu.

Förväntningar om höga direktavkastningar för så klart med sig en ökad risk för kursfall om förväntningarna inte infrias. Med grumliga framtidsutsikter till följd av skuldkriserna runt om i världen finns alltid möjligheten att en del bolag ser det som onödigt eller oansvarigt att lämna utdelningar som motsvarar 5-6 procent av aktiekursen.

Att prognoserna ses som osäkra skulle också i vissa fall kunna förklara varför aktierna inte handlats upp mer i förhållande till de väntade utdelningarna. Jag själv gör ett urval  till bolag som är bland förlorarna 2014 när det gäller kursutvecklingen.

Bolag som är kursförlorare med hög utdelningar.

Och ser om det går att hitta några fynd bland det senaste årets kursförlorare när det gäller aktiekursen

Senaste årets kursförlorare kan ha möjligheter att bli en börsvinnare 2015 - 2016 på Stockholmsbörsen.

Det finns väl inga säkra vägar för att bli rik på aktier. Men visst finns det sätt att öka sannolikheten för det. Ett sätt är att titta på folk som har blivit rika på aktier och hur de har lyckats med det. Men det är ju att gå  följa John. 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar