Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utdelningsinvesterare till 60% och trading till 40%.

Detta är helt klart mina favorit inlägg att skriva om utdelningar som är pålitliga och fortsätter att trilla in. Igår kom utdelningen från Acando.

Kassaflöde i maj fortsätter att växa, sakta men säkert. Jag satsar ju som sagt hårt på utdelningstillväxt. Detta tillsammans med återinvesterande av utdelningarna kommer få ränta-på-ränta pluss Betterglobe träd som har en tillväxt på 15% per år..Effekten av det kommer att göra underverk för min portfölj i framtiden.

Utdelningar är riktiga pengar som förs över till mitt ISK-konto. Dessa utdelningar får jag genom att vara delägare i flera fantastiska företag ett av de är Acando som jag har köpt nyligen. En del äv dessa utdelningar ska täcka våra utgifter som vi har på vår bostad  i Spanien. Och en del går till att köpa mer Betterglobe träd https://www.betterglobe.com/29401

Acando är ett IT-konsultföretag. Företaget är indelat i tre affärsområden: Management Consulting, Enterprise Solutions och Digital Consulting and Solutions. Ett urval av tjänster och lösningar Acando erbjuder är verksamhetsutveckling, strategisk IT, business Intelligence, affärssystem. Företagets kunder består av både globala och regionala företag i olika branscher.

Acando är strategisk partner med SAP och Microsoft. Företaget har 1800 anställda och är verksamt i Sverige, Tyskland, Norge, Finland och Storbritannien samt har leveranscentra i Indien och Lettland. Sommaren 2014 skedde ett sammanslagning av Acando och Connecta (där ingår Tarento, Techta och Titan IT). Titan IT med 25 konsulter såldes våren 2015.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar