Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Världsmarknadspriset på råolja rusar uppåt med fem procent idag:

Kan marknaden kommer att nå balans under 2016 nu?

Prislyftet kommer sedan Rysslands energiminister Aleksander Novak ställt sig öppen till diskussioner med företrädare för oljekartellen Opec om den pressade situationen på oljemarknaden.

Uttalandet har fått marknaden att börja spekulera i en uppgörelse mellan Moskva och Opec om framtida produktionsneddragningar.

Opecländer som Nigeria och Venezuela har länge efterlyst en liknande uppgörelse, men har då inte fått gehör vare sig hos ryssarna eller bland Opecs tungviktare, där Saudiarabien håller i trådarna.

Aabed al-Saadoun, en företrädare för Saudiarabiens oljedepartement, uppskattar det globala överutbudet av råolja till cirka två miljoner fat råolja per dag. Han säger att det kommer att ta lite tid att återfå balans mellan utbud och efterfrågan.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar