Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
1 december 2017

Sensyd Gatso upp med 0,45 kr:- på en vecka. Aktie tävling: 

Summering av årets elva månader 2017.  Den som valt det bolag som stigit mest under 2017 är vinnare.

 

SAS AB   God 1.

 

Mr Green & Co AB      God 2.

 

Men  Sensys Gatso Group AB  kommer starkt från måndagen upp med 0,45 kr:- på en vecka. Och i skrivande stund är är kursen upp med cir, 4%.

 

Redeye har höjt sin rimliga värdering för Sensys Gatso-aktien efter det Oklahoma-avtal som bolaget gick ut med den 10 november. Explosiv tillväxt väntar i Oklahoma, skriver Redeye, som i sin bolagsanalys höjer det rimliga värdet för Sensys Gatso till 1:00 kronor per aktie, från tidigare 0:80 kronor, i basscenariot.

 

I ett mer optimistiskt scenario höjs värderingen till 1:90 kronor per aktie (tidigare 1:60) och värderingen i det pessimistiska scenariot dras upp till 0:50 kronor (0:40). Oklahoma-kontraktet utgör ett helt nytt område inom övervakning av oförsäkrade bilar, menar Redeye. 

 

Bolaget uppskattar initialt ordervärde till 17 miljoner kronor men vi ser det som sannolikt att denna affär snarare kan vara värd minst det dubbla per år med tanke på att en fjärdedel av Oklahoma-invånarna kör runt utan försäkring och att Sensys får 80 dollar för varje överträdelse, skriver Redeye i analysen.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar