Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
27 november 2017

Börjar bli en schyst vardag för aktieägare i Sensys Gatsos.

Det ska bli intressant och se om den positiva trenden kan fortsätta i bolaget, och att öka ordervärdet. Om det blir så kan det påbörjas en kursuppgång i aktien?.

 

Sensys Gatsos nye vd Ivo Mönnink flaggar för förbättrade marknadsutsikter i rapporten för det tredje kvartalet.

 

I det korta perspektivet verkar det som att den instabila och osäkra marknadssituationen har börjat förbättras. Sensyd G  kommer fortsätta att fokusera på strategi att utöka operatörstjänsteaktiviteter och tillhandahålla innovativa mjukvaru och systemlösningar runt om i världen skriver han.

 

Trots att stora möjligheter i Mellanöstern och andra regioner fördröjts i tid, har Sensys Gatso upprätthållit en stabil försäljningsnivå. Under det tredje kvartalet uppgick försäljningen till 70,9 miljoner kronor (68,4), varav Systemförsäljning bidrog med 58,9 miljoner kronor (52,2), vilket är i linje med bolagets förväntningar för året, heter det i rapporten.

 

Ivo Mönnink skriver också att ökningen i orderingången ligger i linje med förväntningarna för året. Under det tredje kvartalet steg orderingången till 59,4 miljoner kronor (44,8). Det känns bra som aktieägare.

 

Ebitda-resultatet för tredje kvartalet uppgick till -8,9 miljoner kronor (-11,5). Sensys Gatsos fortsätter att fokusera på ökad försäljning och vidare kostnadsreduceringar för att förbättra ebitda-talet ytterligare.

i skrivande stund är kursen cir, 0,70 Kr:-

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar