Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
575
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomi-blogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
26 augusti 2015

Börs-formen håller i sig ökat på i:

Jag har ökat mitt innehavet i bolaget Precise Biometrics här om dan.

Precise Biometrics säljer säkerhetslösningar för fingeravtrycksigenkänning till företag och myndigheter över hela världen.

Bolagets biometriska lösningar inkluderar hård- och mjukvara för smarta kort, datorer och inbyggda lösningar. Exempel på användningsområden är: ID-kort, in- och utpasseringssystem samt inloggningar på datorer och nätverk. Bolaget har två affärsområden.

Precise Biometrics levererar till företag och myndighetsorganisationer över hela världen. Tekniken är licensierad till mer än 80 miljoner användare runt om i världen.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar