Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
16 september 2016

Barnbarn-portföljen klar nu.

Ny aktie i barnbarn-portföljen. 

 

Barnbarn-aktieportföljen som är klar nu.

Jag har handlat en del under Sommaren. Barnbarn-aktieportföljen som ser ut så här nu.

 

Nya in kommer det här bolaget. Eurocon, Eurocon grundades 1990 av ingenjörer i Örnsköldsvik och var då helt fokuserat på uppdrag åt pappers och massaindustrin. 

 

Sedan dess har bolaget växt till en omsättning på 200 miljoner i fjol. Beroendet av pappers och massaindustrin har successivt minskat under årenoch i fjol hämtades 46 procent av omsättningen från sektorn.

 

Gruvbranschen var näst störst i fjol ned 15 procent av omsättningen, följd av verkstadsindustri 12 procent och kemi 10 procent. Bolaget har expanderat via förvärv och finns nu i bland annat Kiruna, Sundsvall,Stockholm och Göteborg.

 

Typiska kunder är SCA, Holmen, och LKAB. Via bland annat expansion till Göteborg har kunder i andra branscher tillkommit, såsom livsmedelsbolaget Santa maria och medicinteknikbolaget Mölnlycke Health Care.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar