Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
608
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
27 juni 2016

Blir det fortsatt nedgång.

 Kraftigt ras på Stockholmsbörsen 7,8%.

De är svårt att förutse vad som kommer att hända de närmsta dagarna, men det kommer att förekomma stora svängningar på den finansiella marknaden. Det finns risk för fortsatt nedgång.

De kursfall vi nu råkar ut för kommer inte att ha någon mätbar effekt för svensk ekonomi. Ett isolerat börsfall har sällan en tydlig effekt för svensk ekonomi. Får vi däremot en fortsatt nedgång eller en börskrasch på 30-40 procent är det en annan sak.

Vid Greklands ekonomiska kris föll börsen med drygt 20 procent, men svensk ekonomi klarade sig ändå bra. Men vi vanliga små sparare får nog medger att oron på världens andra börser kan leda till en nedgång i den verkliga ekonomin.

Den stora oron finns att andra EU-länder vill följa Storbritannien i spåren och gå ur EU, då blir det hela havet som stormar, börserna faller ordentligt och hela Europa är i riskzonen.

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (29)

Taggar