Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
595
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
28 september 2015

Boktips om spel när vi släpper kontrollen:

Spelsajter har börjat med faktura: “Tråkigt men sant

Det är inte ovanligt att barnet går över till  pengar när de är fast i spelbeteende. De kan tjäna pengar på videospel som Farmville, Second Life, World of Warcraft och många andra spel.

Dataspelsindustrin är en stark och växande kraft i vårt samhälle, barnen tillbringar mer och mer tid framför sina datorskärmar. Måttlighet är nyckeln för allt, inklusive dataspel. Baserat på forskning, studier, utlåtande från läkare och psykologer samt författarens egen kliniska erfarenhet, förklarar boken.  När vi släpper kontrollen - En bok om dataspelsmissbruk

Boken vänder sig till mig som förälder och visar steg för steg vad min tonårige son eller dotter går igenom när de spelar och vad som händer med hen när de inte får spela. Det ger mig förståelse och höjer min toleransnivå och jag kan uthärda längre. Omskakande illustrerar boken hur jag själv möjliggör min hen missbruk och sedan ger boken mig stöd och råd för vad jag kan göra istället.

Att någons spelande utvecklas till ett spelproblem eller beroende handlar ofta om att man får svårt att begränsa hur mycket  tid och pengar man lägger på spelandet. Problemen kan sedan sippra över i andra delar av livet, som arbetet eller relationerna med närstående. 

Stödlinjen uppmanar personer som upplever problem med sitt spelande att prata med någon närstående, eller att kontakta Stödlinjen på telefon 020-81 91 00. Linjen är öppen klockan 09-21 på vardagar. Du kan också kontakta Stödlinjen via chatt och e-post som finns på hemsidan: www.stodlinjen.se

Blog Archive

Blog Archive
2018 (21)

Taggar