Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
596
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed
31 mars 2016

Bolaget har utvecklat en ny solfångare.

Teckna aktier i Absolicon11-29 mars är nu över.

Bolaget har utvecklat en ny solfångare för högre temperaturer, upp till 160°C. Den nya konstruktionen för solånga demonstreras med ett första pilotfält i Härnösand som uppförs i samarbete med Alfa Laval, Konica Minolta och Härnösand Energi och Miljö.

Absolicon har projekterat en halvautomatisk produktions­lina för massproduktion som tillverkar en ny solfångare var femte minut. Den effektiva tillverkningen möjliggör kort återbetalningstid för solfångarfält.

Genom ett målmedvetet internationellt marknads­arbete har de kommit överens med en första multinationell industrikoncern om att utvärdera vår teknik med en pilotinstallation som skall installeras sommaren 2016. Pilotanläggningarna som nu skall uppföras kommer att öppna dörrarna för Absolicon att sälja fullskaliga installationer till industrier som behöver värme och ånga.

Fakta om emissionen:

Bolagsvärde pre-money är 25,4 Mkr och emissionen omfattar 317 500 aktier till teckningskursen 40 kr/aktie. Bolaget är anslutet till Euroclear och har påbörjat förberedelserna inför listning på Aktietorget med första planerade handelsdag 9 maj 2016.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar